Κόκκαλης: Η κρατική γραφειοκρατία και αδράνεια οδηγεί τους επιχειρηματίες στα παράλια του ν. Λάρισας σε συλλήψεις και πρόστιμα

«Η κρατική γραφειοκρατία και αδράνεια οδηγεί τους επιχειρηματίες στα παράλια του ν. Λάρισας σε συλλήψεις και πρόστιμα» τονίζει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, σε αναφορά του προς τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη και Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνιο Γκουντάρα, με την οποία γνωστοποιείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων στα παράλια του νομού Λάρισας, οι οποίοι, μολονότι υπέβαλαν νόμιμα και εμπρόθεσμα τις αιτήσεις για χρήση παραλίας, όπου αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις τους, εντούτοις η γραφειοκρατία και η καθυστέρηση του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου και της Κτηματικής Υπηρεσίας, είχε ως συνέπεια, να βρίσκονται αντιμέτωποι οι επιχειρηματίες με συλλήψεις και πρόστιμα υπέρογκα.

Scroll to Top