Επικίνδυνος ‘Γόρδιος δεσμός’ η αδυναμία πρόσβασης στις τηλεπικοινωνίες για τους κατοίκους και επισκέπτες του Σκλήθρου Αγιάς.

Ο Βουλευτής Λάρισας Κόκκαλης Βασίλειος καταθέτει προς τους κ.κ. Υπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών και Μεταφορών ως Αναφορά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου στο οποίο φιλοξενείται καταγγελία του πρόεδρου της Κοινότητας Σκλήθρου κ. Χρήστου Τζίκα σχετικά με την παρατεταμένη και επικίνδυνη απομόνωση που βιώνει η κοινότητα λόγω αδυναμίας σύνδεσης των κατοίκων σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και διαδίκτυου. 

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σκλήθρου κ. Χρήστος Τζίκας αναφέρει ότι «Από τις 2 έως και τις 5 του μηνός η κινητή τηλεφωνία και το διαδίκτυο της Cosmote υπολειτουργούσαν, ενώ από τις 5 έως και σήμερα δεν λειτουργούν καθόλου. Έχουμε πάρει 500 φορές τηλέφωνο, μόνο τον πρωθυπουργό δεν έχουμε ενοχλήσει». 

Επιπλέον επισημαίνει την αναγκαιότητα πρόσβασης στις τηλεπικοινωνίες για τους κατοίκους, τους πολυάριθμους τουρίστες αλλά και επαγγελματίες της περιοχής και παράλληλα τονίζει το γεγονός της αδυναμίας επικοινωνίας της κοινότητας με τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας σε περίπτωση οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης. 

Επισυνάπτεται το σχετικό δημοσίευμα. 

Παρακαλούμε για τις άμεσες και δέουσες ενέργειες των Υπουργείων για την άμεση επίλυση  και δρομολόγηση των ανωτέρων και σχετική ενημέρωση μας.  

Scroll to Top