Κόκκαλης: «Πλήγμα» για τον Τύρναβο το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Ως «πλήγμα για την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα της περιοχής» χαρακτηρίζει το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομικών, δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου σύμφωνα με το οποίο κλείνει το υποκατάστημα της Εθνική Τράπεζας στον Τύρναβο, ένα κατάστημα που αποτελεί επί δεκαετίες σταθερό σημείο συναλλαγής για όλους τους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου.

Αναφέρεται ότι «η Τράπεζα έχει παρουσία στον Τύρναβο εδώ και 50 χρόνια στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου και απασχολεί 7 υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι ήδη έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και ετοιμάζουν την επόμενη μέρα για την εργασιακή τους συνέχεια».

Επισημαίνεται το γεγονός ότι αυτές οι εξελίξεις «θα κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή χιλιάδων κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου όσον αφορά τις καθημερινές συναλλαγές τους, αφού θα παραμείνει γκισέ μόνο σε μια τράπεζα».

Scroll to Top