Κόκκαλης: «Αγωνία και αγανάκτηση για την υποβάθμιση των Μουσικών Σχολείων»

Την αγωνία και την αγανάκτηση για την υποβάθμιση των Μουσικών Σχολείων της χώρας μεταφέρει ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς τον υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερακάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου το οποίο αναφέρεται στη Μαθητική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε για την υποβάθμιση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για μια ακόμη χρονιά εξέφρασαν την αγωνία και την αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση των σπουδών τους, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και βιβλία και την ανάγκη αλλαγής του πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των Μουσικών Σχολείων.

Επιπλέον επισημάνθηκαν από το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου «τα σημαντικά προβλήματα που αφορούν τη σίτιση, το κτιριακό και τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό που καταγράφονται στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας».

Ζητείται η λήψη μέτρων «για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, όπως και για ένα καλύτερο Μουσικό Σχολείο».

Scroll to Top