Κόκκαλης: Το σίγουρο είναι ότι πάμε σε νέο κόμμα…

Την εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «πάμε σε νέο κόμμα, όχι κόμμα Κασσελάκη αλλά των μελών» διατύπωσε ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι πληγές του 2019 που είχαν ανοίξει για διεύρυνση δεν έκλεισαν παρά τη “θυσία” του Αλέξη Τσίπρα» προσθέτοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ορθά πρότεινε την προσφυγή στις κάλπες και ορθά το δέχθηκε ο Κασσελάκης».

«Έγινε στον κατάλληλο χρόνο η παρέμβαση Τσίπρα» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος εκτίμησε ότι «ο Κασσελάκης θα κερδίσει τις εκλογές» και «πρέπει να εξαλείψει ο ΣΥΡΙΖΑ την εσωστρέφεια. Όλοι πρέπει να αναμετρηθούμε με το μπόι της ιστορίας μας».

«Η εντολή που πήρε ο κ. Κασσελάκης είναι να τα αλλάξει όλα και αυτά κάνει. Σοφή η αναφορά Τσίπρα για πολιτικό σχέδιο και αυτό το ακούσαμε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη» πρόσθεσε ο κ. Κόκαλης ο οποίος τόνισε ότι «δεν θα ανεχθώ ως βουλευτής νέο κύμμα εξωστρέφειας»

«Εάν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης δεν θα έχει κανείς το δικαιώμα να τον αμφισβητήσει ξανά» πρόσθεσε ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δείχνει ότι κρατάει μια ουδέτερη στάση. Η πιο σωστή λύση είναι η καθαρή. Αυτό που πρότεινε ο Τσίπρας και δέχθηκε ο Κασσελάκης είναι η καθαρή λύση».

Scroll to Top