Παραίτηση Αγοραστού ζητά ο Κόκκαλης-Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος

Την παραίτηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, μετά τη σημερινή δημόσια ομολογία του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου, πως τέσσερα χρόνια τώρα που είναι ο ίδιος αντιπεριφερειάρχης δεν υπάρχει αντιπλημμυρικό σχέδιο και πως όλα «δουλεύουν με την πρακτική και με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν!»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «ΤLive» και στη δημοσιογράφο κ. Τατιάνα Στεφανίδου, ο κ. Νούσιος παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως «δυστυχώς δεν υπάρχει ένα αντιπλημμυρικό σχέδιο. Εγώ είμαι 4 χρόνια αντιπεριφερειάρχης, δε βρήκα κάποιο αντιπλημμυρικό σχέδιο. Όλα δουλεύουν με την πρακτική και με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν!»

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του κ. Νούσιου:

Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

«Μετά από αυτή την κυνική ομολογία είναι ξεκάθαρο το ποιος φέρει το μέγιστο μερίδιο ευθύνης για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και την τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο κατά την πρόσφατη κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας. Είναι προφανές πως η δήλωση του κ. Νούσιου, που θυμίζω ότι είναι διορισμένος από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης, δηλαδή αυτό που μέχρι πρότινος αποκαλούσαμε «νομάρχης», θα αποτελέσει σημαίνον στοιχείο στον φάκελο της εισαγγελικής έρευνας που διέταξε η κ. Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο κ. Αγοραστός, εάν του έχει απομείνει ικμάδα ευθιξίας, είναι να παραιτηθεί ζητώντας συγνώμη από το λαό της Θεσσαλίας» δήλωσε ο κ. Κόκκαλης.

Scroll to Top